ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Blog Mv 1 1

Το παρόν άρθρο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Οι γιατροί της πόλης μας» τον Οκτώβριο του 2017.

Για την αναζωογόνηση μας μετά το καλοκαίρι υπάρχει μια από εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, για ένα υγιές, λαμπερό και ανανεωμένο δέρμα. Αυτό, μπορούμε να το επιτύχουμε στο χώρο του ιατρείου μας. Πιο συγκεκριμένα:

1)  Με τη χρήση μεσοθεραπείας

Γίνεται έγχυση συγκεκριμένων ουσιών ενδοδερμικά, πετυχαίνοντας έτσι την πρόληψη/καταπολέμηση ρυτίδων σε νεαρές και μεγαλύτερες ηλικίες αλλά και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Πραγματοποιείται με ενέσιμο υλικό, dermapen ή roller. Ο στόχος της είναι να προλάβει αλλά και να διορθώσει τις φθορές που προκαλούν οι επιδράσεις του περιβάλλοντος και του ήλιου και να εξασφαλίσει στο δέρμα τροφή και αναζωογόνηση..

2) Με μηχανική δερμοαπόξεση

Δημοφιλής θεραπεία προσώπου, με στόχο τη θεραπεία ακμής, ρυτίδων, κηλίδων, δυσχρωμιών, πανάδων και μικρο-ουλών. Το δέρμα δείχνει φωτεινότερο και λείο.

3) Με θεραπείες ενυδάτωσης-ανανέωσης

Γίνονται με τη χρήση υαλουρονικού οξέος, πολυβιταμινών, φύλλων κολλαγόνου αλλά και peelings (μανδελικού, σαλικυλικού οξέος) που είναι φιλικά προς το δέρμα. Το δέρμα αναπλάθεται. Έτσι, θα έχουμε ένα ορατά ανανεωμένο, γεμάτο υγεία δέρμα, που μαζί με το χαμόγελό σας θα σας κάνει να δείχνετε, αλλά και να είστε λαμπεροί, ανανεωμένοι και έτοιμοι να υποδεχθείτε το φθινόπωρο!!

 

Dr. Χαριτίνη Πετροπούλου, MD, PhD
Member of European dermatology Academy
Μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας
Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

*ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HEALT AND MEDICAL TSONAKAS