Screen 2x 5

Η νέα κατηγορία ενέσιμων υλικών Skin Boosters είναι το υβρίδιο ανάμεσα στα fillers (αυξητικά υλικά) και τα μεσοθεραπευτικά διαλύματα. Πρόκειται για μία νέα εκδοχή υαλουρονικού οξέως η οποία, σε αντίθεση με το γνωστό αυξητικό υλικό που προσδίσει όγκο,  αυτό διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Τα νέα αυτά υλικά, περιέχουν ενισχυμένους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και ακόμα υψηλότερη περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ.

Πανεπιστημιακές έρευνες της τελευταίας τετραετίας δείχνουν ότι το υαλουρονικό μπορεί να πετύχει κάτι πολύ περισσότερο από ενυδάτωση. Φαίνεται πως οι ινοβλάστες (τα κύτταρα που συνθέτουν κολλαγόνο) διαθέτουν ειδικούς υποδοχείς που διεγείρονται από το υαλουρονικό κι έτσι δίνουν το μήνυμα για σύνθεση νέου κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα είναι ενυδατωμένο και σφριγηλό δέρμα.

Για να αξιοποιήσουν αυτό το εύρημα οι επιστήμονες σχεδίασαν ένα μείγμα από ενώσεις υαλουρονικού οξέος που έχουν διάφορα μοριακά βάρη έτσι ώστε να πετύχουν ουσιαστική και μετρήσιμη πάχυνση του δέρματος με δράση που διαρκεί τουλάχιστον έξι έως οκτώ μήνες.

Η εφαρμογή είναι απλή και σύντομη. Τα Skin Boosters, εφαρμόζονται όπως η κλασική μεσοθεραπεία.

Καθώς θα περνούν οι μέρες θα δείτε το δέρμα σας να βελτιώνεται. Πέρα από τη φυσική λάμψη, τη βαθιά ενυδάτωση, την αντιγηραντική δράση και σύσφιξη, λειτουργούν και σαν Fillers με τα οποία μπορούμε ταυτόχρονα να «γεμίσουμε» λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το στόμα, το λαιμό ή το ντεκολτέ και τα χέρια!
Το αποτέλεσμά τους διαρκεί περισσότερο και απαιτούνται λιγότερες συνεδρίες από την απλή μεσοθεραπεία.

Η διόρθωση διαρκεί έξι έως οκτώ μήνες, όμως ακόμη και μετά από αυτό το διάστημα το δέρμα δεν επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση.Οι καινούργιες ίνες κολλαγόνου που δημιουργήθηκαν χάρη στο υαλουρονικό εξακολουθούν να το κρατούν σφριγηλό και νεανικό. Αν μάλιστα επαναληφθεί η θεραπεία, τα αποτελέσματα πολλαπλασιάζονται και κάθε φορά διαρκούν περισσότερο.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ SKIN BOSTERS:

  • Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ηλικίες. Μετά τα σαράντα για αναζωογόνηση, πάχυνση και τόνωση της ελαστικότητας του δέρματος. Πριν τα σαράντα για βελτίωση της υφής του, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση
  • Για την αντιμετώπιση μερικών τύπων ουλών από ακμή
  • Για τη διόρθωση ατελειών στην επιφάνεια του δέρματος
  • Για τη θεραπεία του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος
  • Για τις ρυτίδες «του καπνιστού» στο άνω χείλος, ένα δύσκολο σημείο που δεν διορθώνεται ούτε με νυστέρι
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Η μεσοθεραπεία προσώπου-λαιμού-ντεκολτέ και τα SKIN Boosters, μπορούν να συνδυασθούν επιτυχώς με όλες τις υπόλοιπες ενέσιμες και μη θεραπείες, ανάλογα με τις ανάγκες που κάθε πρόσωπο έχει. Έτσι η μεσοθεραπεία συνδυάζεται με το Βοτουλινική τοξίνη, το υαλουρονικό οξύ, το fractional laser, τις ραδιοσυχνότητες RF, τα νήματα PDO καθώς και με χειρουργικές επεμβάσεις όπως το face lift και η βλεφαροπλαστική σε περιπτώσεις μεγαλύτερης χαλάρωσης και γήρανσης του δέρματος.

 

Είτε έχετε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα, είτε όχι, η επικοινωνία με τη δερματολόγο σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσες εναλλακτικές επιστημονικές προσεγγίσεις υπάρχουν για να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την υγεία του δέρματός σας, σε κάθε ηλικία!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 220 839 ή 2610 994 960  ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ.