S2 10

H αποτρίχωση με laser είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας. Mπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα όπως:

  • Πρόσωπο (άνω χείλος, πηγούνι, παρειές, φαβορίτες, φρύδια κ.α.)
  • Χέρια (ολικό ή αντιβράχια), μασχάλες
  • Μπικίνι, πόδια (ολικό / γάμπες ή μηροί μόνο), γλουτοί
  • Οσφύ, πλάτη (ανδρών – γυναικών)
  • Στήθος (ανδρών – γυναικών)
  • Γραμμή κοιλιάς κ.α.

Η αποτρίχωση με laser γίνεται για αισθητικούς λόγους, ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις, όπως π.χ. οι γυναίκες με θυλακίτιδα («σπυράκια» που εμφανίζονται στο δέρμα λίγες μέρες μετά την αποτρίχωση με κερί ή το ξύρισμα), στις οποίες το laser συνιστά τη μοναδική, ιατρικώς ενδεδειγμένη αντιμετώπιση.

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

Στα ιατρεία μας, εφαρμόζονται νέας γενιάς ιατρικά laser Alexandrite και Nd Yag που παράγουν παλμούς υψηλής ενέργειας με απόλυτη ασφάλεια ακόμη και σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ LASER ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ;

Το laser στέλνει έναν ισχυρό παλμό φωτός διάρκειας λίγων χιλιοστών του δευτερολέπτου στο δέρμα. Αυτό το φως διαπερνά την επιδερμίδα χωρίς να τη βλάψει, αλλά απορροφάται από την τρίχα. Με την απορρόφηση της ενέργειας του laser από την τρίχα ο θύλακάς της καταστρέφεται και η τρίχα πέφτει. Το laser επιτρέπει την αποτρίχωση όλων των τύπων δέρματος. Είναι αποτελεσματικό τόσο στις λεπτές όσο και στις τρίχες μεγαλύτερης διαμέτρου. Μπορεί να αφαιρέσει την τριχοφυΐα από κάθε περιοχή του σώματος ακόμα και από ευαίσθητες περιοχές όπως το στήθος και τη γραμμή του μπικίνι.

ΠΩΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ LASER ME ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ;

Το ξύρισμα, το κερί και οι αποτριχωτικές κρέμες είναι όλες προσωρινές μέθοδοι, οι οποίες πρέπει να επαναλαμβάνονται συχνά. Το laser παρέχει μακροχρόνια ριζικά αποτελέσματα που ικανοποιούν τις ανάγκες των γυναικών και των ανδρών για αποτρίχωση.

Apotrixosi 1 300x100 1

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ;

Χρειάζομαι περισσότερες από μία συνεδρίες καθώς ο αριθμός των συνεδριών που θα απαιτηθούν εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο φωτότυπος του δέρματος, η σκληρότητα των τριχών, η περιοχή του σώματος και ο κύκλος ανάπτυξης των τριχών. Δεν αναπτύσσονται όλες οι τρίχες ταυτόχρονα, συνήθως διανύουν 3 διαφορετικές φάσεις: την αναγενή, την καταγενή, και την τελογενή. Το laser δρά εξουδετερώνοντας τις τρίχες που βρίσκονται κυρίως στην αναγενή φάση ανάπτυξης. Καθώς ένα άλλο ποσοστό τριχών θα διανύσει την αναγενή φάση σε διαφορετικό χρόνο, ίσως απαιτηθούν λίγες επιπλέον συνεδρίες για να εξουδετερωθούν όλοι οι τριχοθύλακες σε μια δεδομένη περιοχή.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ;

Το δέρμα μπορεί να εμφανίσει ήπια ερυθρότητα με ελαφρύ οίδημα. Αυτές οι παρενέργειες διαρκούν συνήθως για μερικές ώρες μόνο. Ενυδατική κρέμα εφαρμόζεται για να μειώσει την ερυθρότητα. Αντιηλιακό πρέπει να χρησιμοποιείται στις θεραπευμένες περιοχές. Προτείνεται μείωση της έκθεσης στον ήλιο για το άμεσο διάστημα μετά τη θεραπεία. Στο μεσοδιάστημα μεταξύ των συνεδριών της laser αποτρίχωσης δεν πρέπει να κάνετε αποτρίχωση με κερί, χαλάουα ή τσιμπιδάκι.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

To laser επιτυγχάνει μόνιμη μείωση του αριθμού των τριχών που αναπτύσσονται σε μια περιοχή. Επειδή όμως οι τρίχες αναπτύσσονται σε 3 φάσεις είναι σχεδόν αδύνατο να αφαιρεθούν μόνιμα όλες σε μία δεδομένη περιοχή με μία και μόνη συνεδρία. Το αποτέλεσμα που θα επιτευχθεί μετά το τέλος των συνεδριών είναι μακροχρόνιο.
Για τη θεραπεία με laser, προηγείται ένα δωρεάν ραντεβού για την αξιολόγηση της τριχοφυΐας και την ενημέρωση σχετικά με το laser από την ιατρό. Κατά τη διάρκεια αυτού του ραντεβού, μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τις νέες τιμές καθώς και για τις εκπτώσεις που ισχύουν σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποτριχώσετε περισσότερες από μία περιοχές του σώματος.

 

Είτε έχετε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα, είτε όχι, η επικοινωνία με τη δερματολόγο σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσες εναλλακτικές επιστημονικές προσεγγίσεις υπάρχουν για να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την υγεία του δέρματός σας, σε κάθε ηλικία!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 220 839 ή 2610 994 960  ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ.