Kriolipolisi

Το νέο σύστημα 3 max plus συνδυάζει για την περιοχή του προσώπου και σώματος τρεις κορυφαίες τεχνολογίες:

 • Πολυ-πολικό RF (Ραδιοσυχνότητες πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές από τις παλαιότερες μονοπολικές ή διπολικές)
 • Ultrasonic Cavitation
 • Vacuum (Αναρρόφηση συνεχόμενη ή ρυθμική-Drainage) Διαθέτει έξι διαφορετικές κεφαλές. Μπορεί και παρέχει εξειδικευμένες και συνδυαστικές (με δύο ή περισσότερες τεχνολογίες) μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου και σώματος.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ;

Με τον όρο «κυτταρίτιδα» αναφερόμαστε στην εναπόθεση λίπους και νερού ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα, που συνοδεύεται από μειωμένης ελαστικότητας συνδετικό ιστό και έχει τη χαρακτηριστική μορφή «φλοιού πoρτoκαλιoύ». Ο όρος κυτταρίτιδα μάλλον είναι ατυχής, αφού δεν πρόκειται για φλεγμονή αλλά για εναπόθεση λιποκυττάρων σε διάφορα σημεία του σώματος. Δημιουργείται από κακή τοπική αιμάτωση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα εκείνης της περιοχής να μην τρέφονται καλά. Έτσι ο οργανισμός, αντί να αναδομεί και να καίει το λίπος, το στέλνει να αποθηκευτεί στα λιποκύτταρα εκείνα που το έχουν πιο πολύ ανάγκη για να τραφούν. Η αφύσικη αυτή συσσώρευση λίπους οδηγεί τα συγκεκριμένα λιποκύτταρα να αυξάνουν σε όγκο, με αποτέλεσμα να συμπιέζουν τα αγγεία, να εμποδίζουν τις ανταλλαγές ουσιών και να επιδεινώνουν το πρόβλημα της μικροκυκλοφορίας.

 

Kytaritida 2 300x200 1

ΑΙΤΙΑ:

 • Καθιστική ζωή
 • Μειωμένη κίνηση & φυσική δραστηριότητα
 • Κληρονομικότητα
 • Διαταραγμένη κυκλοφορία αίματος
 • Ορμονικές διαταραχές
 • Παρουσία παχυσαρκίας
 • Κακή διατροφή
 • Κάπνισμα
 • Αυξημένη & καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ, καφεΐνης & αναψυκτικών
 • Δυσκοιλιότητα
 • Αιτίες της κυτταρίτιδας επίσης μπορεί να είναι παθολογικές: κακή λειτουργία του ήπατος, ενδοκρινολογικές διαταραχές

Υπάρχουν διάφορες θεραπείες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη λιπόλυση, δεν είναι όλες όμως εξίσου αποτελεσματικές, όσο η θεραπεία Cavitatiοn – RF – Vacuum.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CAVITATION – RF – VACUUM;

Η τεχνολογία Cavitation – RF – Vacuum είναι η πιο μοντέρνα και αποτελεσματική μέθοδος αναίμακτης λιπαναρρόφησης στην αισθητική ιατρική που απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ανασχηματίσουν τη σιλουέτα τους, να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα και να αποκτήσουν ξανά αυτοπεποίθηση με το σώμα.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ;

Η συσκευή 3MAX PLUS διαθέτει τρεις πολυ-πολικές κεφαλές RF διαφορετικού μεγέθους και διαφορετικού βάθους διείσδυσης και δύο κεφαλές RF+VACUUM για ακόμα βαθύτερη δράση. Οι ραδιοσυχνότητες θερμαίνουν το δέρμα σε βάθος, στα θερμο-θεραπευτικά όρια και προκαλούν ανάπλαση κολλαγόνου. Όταν δρουν βαθύτερα στο λίπος αυξάνουν το μεταβολισμό των λιποκυττάρων.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF ΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ;

H τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος και προσώπου και τη λιπογλυπτική.
Οι ραδιοσυχνότητες είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία μεταφέρουν την ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα δρώντας ευεργετικά στο λεμφικό-φλεβικό σύστημα και στο λιπώδη ιστό. Με τις ραδιοσυχνότητες μειώνεται η φλεβο-λεμφική στάση, βελτιώνεται η απομάκρυνση τοξινών, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη σώματος και επιδερμίδας.

Kytaritida 3 300x122 1

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ VACUUM;

Το vaccum είναι το πλέον αποτελεσματικό μηχανικό λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας που λειτουργεί βαθιά στους ιστούς και τονώνει τα κύτταρα του δέρματος.
Η ισχυρή ρυθμκή αναρρόφηση αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας μειώνοντας τις κατακρατήσεις υγρών στην περιφέρεια, καθώς το 10% των εξωκυττάριων υγρών του σώματος στην περιφέρεια παροχετεύεται μέσω της λεμφικής οδού.

ΠΩΣ ΔΡΑ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ CAVITATION – RF;

Η θεραπεία Cavitation χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινόμενου, γνωστού ως σπηλαίωση. Μέσω της δράσης των υπερήχων στη θεραπεία Cavitation δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.
Με την νέα τεχνολογία Cavitation – RF, η δράση της σπηλαίωσης – cavitation ενισχύεται με τη δράση των ραδιοσυχνωτήτων – RF που ενεργοποιούν βαθιά τους ιστούς του σώματος, διαπερνούν το υπόδερμα και αυξάνουν το μεταβολισμό και την καταστροφή του λιπώδους ιστού, εξαλείφοντας ακόμη και την πιο επίμονη μορφή κυτταρίτιδας.
Το πρώτο μηχάνημα Cavitation – RF στην Ελλάδα συνδυάζει και ισχυρό μηχανικό λεμφικό μασάζ – Vacuum με αναρρόφηση που λειαίνει τις περιοχές κυτταρίτιδας και λιποδυστροφίας.

ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ CAVITATION – RF;

Σε κάθε θεραπεία Cavitation RF επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα:

 • Καύση του σωματικού λίπους με Cavitation
 • Αποβολή τοξινών, μείωση/εξάλειψη κυτταρίτιδας
 • Βελτίωση λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας
 • Βελτίωση της υφής του δέρματος, παραγωγή νέου κολλαγόνου, μείωση ραγάδων με cavitation
 • Διαμόρφωση περιγράμματος σώματος και σύσφιξη και απώλεια πόντων

Η θεραπεία Cavitation – RF εφαρμόζεται σε μηρούς, γλουτούς, χέρια, μέση και κοιλιά.

Το Cavitation – RF είναι μια ευχάριστη, άνετη, μη χειρουργική τεχνική, χωρίς νυστέρι, βελόνες, μελανιές ή πόνο. Τo Cavitation – RF είναι η μοναδική θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος για όποιον θέλει άμεσα ορατά αποτελέσματα που διαρκούν. Cavitation – RF μπορεί να εφαρμοστεί εξαιρετικά σε συνδυασμό με μεσοθεραπεία λιπόλυσης και μετά από χειρουργική λιποαναρρόφηση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ CAVITATION – RF

Παρατηρείται απώλεια 2 έως 3 πόντων στην περιοχή εφαρμογής μετά από τη πρώτη κιόλας συνεδρία Cavitation – RF και η απώλεια αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψή της. Τα αποτελέσματα του Cavitation – RF μπορεί να ποικίλλουν ανάλoγα με την περιοχή εφαρμογής, τη δομή των ιστών, την ηλικία, το μεταβολισμό, την τυχόν λήψη φαρμάκων και τις ορμονικές μεταβολές. Η σωστή διατροφή και φυσική δραστηριότητα συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας Cavitation – RF.

ΠΛΕΟΝΕΚΤHΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ 3MAX PLUS!

 • Θεραπεία της κυτταρίτιδας με ραδιοσυχνότητες RF
 • Μείωση λίπους με Ultrasonic Cavitation
 • Σύσφιξη σώματος και προσώπου με RF
 • Σμίλευση περιγράμματος σώματος
 • RF σύσφιξη σώματος πριν από λιποαναρρόφηση
 • RF σύσφιξη σώματος και λείανση ανωμαλιών μετά από λιποαναρρόφηση

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF αν συνδυαστεί με Cavitation και λεμφικό μασάζ, προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία με μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στη διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

ΠΟΣΟ ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Είναι πολύ σύνηθες, τα αποτελέσματα να γίνονται ορατά αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία με διαρκή προοδευτική βελτίωση. Ο χρόνος συνεδρίας κυμαίνεται από 20 λεπτά έως μια ώρα ανάλογα την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία.

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

 • Mεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι η τοπική χορήγηση με λεπτές βελόνες, Dermapen ή Roller στο δέρμα λιπολυτικών και αγγειοδιασταλτικών ουσιών με ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Θεωρείται ως πολύ καλή μέθοδος της Αισθητικής Ιατρικής για την αντιμετώπιση της κυτταρίδας. Αποτελεί τεχνική μικροενέσεων, χρησιμοποιώντας φυτικά σκευάσματα σε συνδυασμό με φαρμακευτικές ουσίες βελτιώνοντας έτσι την μικροκυκλοφορία και την αποδόμηση των λιποκυττάρων. Πρόκειται για τεχνική χωρίς πόνο και με άμεσα αποτελέσματα.

Με τη λιπόλυση διαλύουμε έναν αριθμό λιποκυττάρων κάτω από το δέρμα μας, χάνοντας πόντους και πετυχαίνοντας σύφιξη.
Η λιπόλυση μπορεί να γίνει με έγχυση ουσιών, με τη χρήση ενέσεων ή Roller στην προβληματική περιοχή. Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας μπορεί να γίνει με μεσοθεραπεία σύσφιξης, με τη χρήση ενέσεων ή κάνουλας σε συνδυασμό με ειδικές θεραπείες (λεμφικό μασάζ, peeling, μάσκες).

Είτε έχετε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα, είτε όχι, η επικοινωνία με τη δερματολόγο σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσες εναλλακτικές επιστημονικές προσεγγίσεις υπάρχουν για να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την υγεία του δέρματός σας, σε κάθε ηλικία!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 220 839 ή 2610 994 960  ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ.