Screen 2x 4

1.  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η 3D-ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ;

Η 3D-κρυολιπόλυση αποτελεί μια θεραπεία που γίνεται στο ιατρείο μας με το καινοτόμο ιατρικό μηχάνημα νέας και ταυτόχρονα υψηλής τεχνολογίας. Αποσκοπεί στη μείωση του τοπικού συσσωρευμένου λίπους και δίνει ικανοποιητικά και μόνιμα αποτελέσματα σε 1-3 συνεδρίες. Με τη χρήση ελεγχόμενου ψύχους, αναρρόφησης και laser led 635nm, στοχεύει στη μείωση του υποδόριου λίπους σε δύσκολα σημεία του σώματος, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και τη γυμναστική.

2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ;

Αμερικανοί επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι τα λιποκύτταρά μας είναι πιο ευαίσθητα σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος μας, όταν αυτά ψυχθούν με ελεγχόμενο τρόπο. Έτσι ο αριθμός των λιποκυττάρων στην ψυχόμενη περιοχή μειώνεται, χωρίς να υποστούν βλάβη οι παρακείμενοι ιστοί (νεύρα, αγγεία, μύες, δέρμα). Στη συνέχεια τα νεκρά λιποκύτταρα αποβάλλονται με φυσικό τρόπο μέσω του μεταβολικού συστήματος του οργανισμού μας, με τελικό αποτελέσματα τη μείωση των λιποαποθηκών σε ποσοστό από 20-40%.
Η μέθοδος αυτή έχει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) και είναι το νέο όπλο της αισθητικής ιατρικής εναντίον της τοπικής συσσώρευσης λίπους. Είναι μια ακίνδυνη, χωρίς νυστέρι, μείωση των λιποκυττάρων.

3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ;

Η δερματολόγος θα κρίνει, αν θα χρησιμοποιήσει 1 ή 2 κεφαλές αναρρόφησης οι οποίες θα ψύξουν την επιθυμητή περιοχή με το υποδόριο λίπος, αφού προηγουμένως εφαρμοστεί μια ειδική προστατευτική μεμβράνη.

4. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ;

Η συνεδρία διαρκεί από 45 ως 60 λεπτά.

5. ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη. Στην αρχή της συνεδρίας υπάρχει μια ήπια αίσθηση τραβήγματος του δέρματος, αλλά σε 1-2 λεπτά ο ασθενής αρχίζει να μην αισθάνεται απολύτως τίποτα, λόγω της αναισθητοποίησης που προκαλεί το ελεγχόμενο ψύχος.

6. ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ;

Χρειάζονται μόνο 2-3 συνεδρίες στην ίδια ανατομική περιοχή (π.χ. «ψωμάκια», κοιλιά κτλ.)

7. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ;

Η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε κάθε ανατομική περιοχή του σώματος, όπως οι μηροί, τα «ψωμάκια», η κοιλιά, τα «love handles», τα «μπράτσα», το στήθος, τα γόνατα, η πλάτη κτλ.

8. ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Μετά τις 30 ημέρες μπορεί να γίνει επανάληψη της συνεδρίας στην ίδια ανατομική περιοχή.

9. ΠΟΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται προοδευτικά ορατά από τις πρώτες 15-30 ημέρες και ολοκληρώνονται σε 3-5 μήνες καθώς τόσο χρόνο χρειάζεται το σώμα για να αποβάλλει με φυσικό τρόπο τα λιποκύτταρα.Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι με την πρώτη συνεδρία η μείωση του υποδορίου λίπους μπορεί να είναι της τάξεως 15-20% με το μέγιστο δυνατό το 25-40%.

Kryolipolisi 300x224 1

10. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ;

Η 3D κρυολιπόλυση είναι μια ασφαλής μη επεμβατική μέθοδος μείωσης του τοπικού λίπους χωρίς παρενέργειες. Αμέσως μετά τη θεραπεία υπάρχει ένα ήπιο ερύθημα («κοκκινίλα»), το οποίο υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες και ίσως μειωμένη αισθητικότητα της περιοχής, η οποία επανέρχεται σε λίγα λεπτά. Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και μπορεί να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες (εργασία, σωματική άσκηση κτλ).

11. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ-Η ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ;

Εάν ελέγχεται τη δίαιτά σας, δεν έχετε μεγάλη διαφορά από το κανονικό βάρος και έχετε τοπικό συσσωρευμένο λίπος το οποίο δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε με δίαιτα ή γυμναστική, τότε είστε κατάλληλος-η για την κρυολιπόλυση.

12. Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ;

Η λιποαναρρόφηση είναι μια χειρουργική επέμβαση που γίνεται σε οργανωμένη κλινική. Το αποτέλεσμα της λιποαναρρόφησης σαφώς και είναι πιο άμεσο και καλύτερο και δεν μπορεί να την υποκαταστήσει καμία άλλη θεραπεία.
Όμως η λιποαναρρόφηση απαιτεί μια περίοδο ανάρρωσης, έχει σχετικά μεγαλύτερο κόστος και για κάποιο χρονικό διάστημα έχετε ορισμένες εκχυμώσεις (μελανιές) και οίδημα (πρήξιμο).

13. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ;

Σε αρκετές περιπτώσεις θα συνδυάσουμε Vaccum Lipomassage για γρηγορότερη παροχέτευση των κατεστραμένων λιποκυττάρων από τον οργανισμό μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας. Επιπλέον μπορεί να συνδυαστεί με μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων για παράλληλη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Στα ιατρεία μας χρησιμοποιούμε επίσης για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης με ενέσιμα υλικά.

Ανάλογα με το πρόβλημα εξατομικεύουμε το κάθε πρωτόκολλο θεραπείας που εφαρμόζουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 220 839 ή 2610 994 960  ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω video: