ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!!!

Kriolipolisi 1

Δημοσίευση στο περιοδικό Dr Health and medical Αύγουστος 2017.

Η 3D κρυολιπόλυση είναι μια επαναστατική θεραπεία που αντικαθιστά την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση προσφέροντας μια αναίμακτη και εντελώς ακίνδυνη καταστροφή των λιποκυττάρων από περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση λίπους. Η μέθοδος αυτή έχει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) και είναι το νέο όπλο της αισθητικής ιατρικής εναντίον της τοπικής συσσώρευσης λίπους. Κλινικά τεστ έδειξαν ότι η εφαρμογή χαμηλών θερμοκρασιών, παγώνει τα λιποκύτταρα τα οποία αποβάλλονται από τον οργανισμό χωρίς παρενέργειες, με αποτέλεσμα το τοπικό και ομοιόμορφο αδυνάτισμα. Τα λιποκύτταρα που έχουν υποστεί τη θεραπεία εξαφανίζονται πλήρως και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.
Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι αυτές που κυρίως συγκεντρώνεται το δυστροφικό λίπος: κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατα και χέρια.

Πλεονεκτήματα:

  • Χάνετε το λίπος ακριβώς από εκεί που θέλετε
  • Βελτιώνει την όψη του δέρματος
  • Μετρήσιμα αποτελέσματα σε 4-6 εβδομάδες από τη θεραπεία.
  • Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη
  • Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας
  • Είναι μη επεμβατική μέθοδος
  • Φυσικός τρόπος μείωσης του λίπους
  • Ασφαλής διαδικασία

Σε αρκετές περιπτώσεις μπορούμε να συνδυάσουμε Vaccum Lipomassage για γρηγορότερη παροχέτευση των κατεστραμένων λιποκυττάρων από τον οργανισμό. Επίσης ενδείκνυται να συνδυαστεί με μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων για παράλληλη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Για όσους και όσες επιθυμούν μια διαφορετική, μη χειρουργική προσέγγιση, μετά από σωστή αξιολόγηση και έχοντας ρεαλιστικές προσδοκίες, καταλήγει η δερματολογος κ. Πετροπούλου Χαριτίνη, η κρυολιπόλυση μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση και να βοηθήσει στη βελτίωση της εικόνας του σώματός μας.

 

Dr. Χαριτίνη Πετροπούλου, MD, PhD
Member of European dermatology Academy
Μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας
Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

*ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HEALT AND MEDICAL TSONAKAS