ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ

Γραμματειακή υποστήριξη

Η Κατερίνα Τσεκούρα είναι απόφοιτος της σχολής διοίκησης επιχειρήσεων του ΑΕΙ Πατρών. Είναι υπεύθυνη για την γραμματειακή υποστήριξη (υποδοχή των ασθενών, προγραμματισμό επισκέψεων και ραντεβού) καθώς και για το συντονισμό του ιατρείου.

ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΝΗ

Αισθητικός

Η Μαρία Στανή είναι απόφοιτος του τμήματος αισθητικής και κοσμετολογίας της σχολής αισθητικής ΙΕΚ Ακμή. Έχει εξειδικευτεί στις εφαρμογές μηχανημάτων laser καθώς και στις μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες (peelings, μεσοθεραπεία , ενυδατώσεις, καθαρισμό- δερμοαπόξεση προσώπου).

Επίσης είναι υπεύθυνη για τη χρήση των μηχανημάτων αισθητικής σώματος.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Αισθητικός

Η Γεωργία Παναγοπούλου είναι απόφοιτος του τμήματος τεχνικός αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ της σχολής ΙΕΚ Βέργη. Εργάζεται στο ιατρείο μας και έχει εξειδικευτεί στις εφαρμογές μηχανημάτων laser, καθώς και σε άλλες αισθητικές θεραπείες (καθαρισμός προσώπου, peelings, ενυδατώσεις κ.α).

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Αισθητικός

Η Βασιλική Παπανδρέου είναι απόφοιτος του τμήματος Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής του ΙΕΚ Βέργη. Εργάζεται στο ιατρείο μας και έχει εξειδικευτεί στις εφαρμογές μηχανημάτων laser καθώς και σε άλλες αισθητικές θεραπείες (καθαρισμός προσώπου, peelings, ενυδατώσεις κ.α).

ΕΦΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αισθητικός

Η Έφη Ασημακοπούλου είναι απόφοιτος του τμήματος Ειδικός εφαρμογών Αισθητικής Τέχνης & Κοσμητολογίας του ΙΕΚ Δέλτα, καθώς και του τμήματος Επαγγελματικού Μακιγιάζ στο ΙΕΚ Ακμή Αθήνας. Εργάζεται στο ιατρείο μας και έχει εξειδικευτεί στις εφαρμογές μηχανημάτων laser, καθώς και σε άλλες αισθητικές θεραπείες (καθαρισμός προσώπου, peelings, ενυδατώσεις, θεραπείες σώματος κ.α)..