ΤΕΛΕΙΑ ΧΕΙΛΗ

Yalouroniko Oxy 3 300x225 1

Xeili

Το μυστικό για τέλεια χείλη

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ?

Το υαλουρονικό οξύ είναι γλυκοζαμινογλυκάνη, ένα φυσικό συστατικό του δέρματός μας. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι ένα άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων των χειλιών και του προσώπου. Κάτω από το δέρμα, συγκρατεί μόρια νερού και βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολαγόνου και ελαστίνης. Οι ρυτίδες σβήνουν και το δέρμα παραμένει σφριγηλό και ενυδατωμένο.

Xeili2

Θεραπεία με υαλουρονικό οξύ!

Το υαλουρονικό οξύ ενίεται κάτω από την επιδερμίδα γεμίζοντας έτσι τις ρυτίδες των χειλιών, γύρω από το στόμα, αλλά δίνοντας και όγκο στα χείλη εάν επιθυμούμε σαρκώδη χείλη. Η θεραπεία είναι γρήγορη, ανώδυνη (υπό τοπική αναισθησία) και ασφαλής. Το αποτέλεσμα του φαίνεται άμεσα και διαρκεί έως και 6 μήνες στα χείλη ενώ στο υπόλοιπο πρόσωπο 10-12 μήνες. Χρησιμοποιείται υλικό κατάλληλο για την ευαίσθητη περιοχή, τόσο για την αύξηση του όγκου του άνω και κάτω χείλους όσο και για το τόνισμα του περιγράμματος. Έχει φυσικό αποτέλεσμα και είναι απόλυτα ασφαλές, σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους που εκτός από τα άσχημα αποτελέσματα, είχαν επιπλοκές και ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Τα πέντε μυστικά για τα τέλεια χείλη!

Αν λάβεις υπόψην τις πέντε βασικές συμβουλές που ακολουθούν, η τελική εικόνα θα είναι ακριβώς όπως την ονειρευόσουν.
1. Προοδευτική αύξηση: Το κλειδί για να έχεις το ιδανικό αποτέλεσμα η αύξηση των χειλιών να πραγματοποιείται σταδιακά.
2. Φυσική εικόνα: Πριν από κάθε εφαρμογή πρέπει να γίνεται μελέτη των αναλογιών του προσώπου, καθώς είναι σημαντικό να διατηρηθούν οι πραγματικές αναλογίες προκειμένου τα χείλη να είναι απόλυτα φυσικά.
3. Δημιουργία περιγράμματος: Είναι ένα σημαντικό στάδιο, που απαιτεί εξατομικευμένη αντιμετώπιση και προϋποθέτει έμπειρο ιατρικό χέρι και άψογη τεχνική.
4. Επιλογή του υλικού : Υπάρχουν αρκετά υλικά διαθέσιμα στην αγορά Καθένα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες καθώς και συγκεκριμένη διάρκεια αποτελεσμάτων.
5. Τεχνική: Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ο τρόπος εφαρμογής του υαλουρονικού οξέος. Μια τεχνική είναι η δημιουργία μικροσταγονιδίων υαλουρονικού οξέος και η διανομή λεπτών ποσοτήτων του στην περιοχή, ώστε μετά την έγχυση να μην υπάρχει η παραμικρή αίσθηση ξένης ουσίας.

  • ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΙΚΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2016 ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ “ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ”

Είτε έχετε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα, είτε όχι, η επικοινωνία με τη δερματολόγο σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσες εναλλακτικές επιστημονικές προσεγγίσεις υπάρχουν για να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την υγεία του δέρματός σας, σε κάθε ηλικία!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 220 839  ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ