ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

After Covid 19

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλες θέλουμε να δείχνουμε άψογες για την πρώτη εξόρμησή μας στην παραλία. Περιττοί πόντοι, κυτταρίτιδα, χαλάρωση είναι τα βασικά που μας απασχολούν και είναι τα πρώτα που θέλουμε να ξεφορτωθούμε δυστυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η σύγχρονη πλέον επιστήμη μας δίνει τις λύσεις και εμείς έχουμε την δυνατότητα να σας τις προσφέρουμε για ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Soma Xoris Ateleies 1

ΡΑΓΑΔΕΣ:

Η πιο σύγχρονη θεραπεία για την αντιμετώπιση των ραγάδων είναι το fractional laser. Με τη χρήση της πρωτοποριακής αυτής μεθόδου οι ραγάδες μπορούν να γίνουν παρελθόν, με τις ακτίνες του laser οι οποίες σαρώνουν την προβληματική περιοχή ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο και ελαστίνη. Έτσι, γίνεται ταχεία ανάπλαση του δέρματος και οι ραγάδες εξαφανίζονται σταδιακά. Το τέλειο αποτέλεσμα απαιτεί 3 με 4 συνεδρίες και είναι άμεσα ορατό.

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ:

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αρχικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τοπικά κρέμες των οποίων η δράση μπορεί να βοηθήσει αρκετά καθώς η αυξημένη ενυδάτωση είναι σύμμαχος στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά είναι το Nd-Yag laser το οποίο εφαρμόζεται στον υποδόριο ιστό και λιπώδη ιστό για αντιμετώπιση κυτταρίτιδας που επιμένει. Παράλληλα το laser προκαλεί σύσφιξη καθώς βοηθά στην παραγωγή νέου κολλαγόνου. Μια ακόμα θεαματικά αποτελεσματική θεραπεία είναι η μεσοθεραπεία είτε ενέσιμη είτε με roller. Κατά τη διαδικασία αυτή ενίονται συνδυασμός ουσιών σύμφωνα με το πρωτόκολλο λιπόλυσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποτοξίνωση και την αποσυμφόρηση της λέμφου καθώς και τη βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας.

ΣΥΣΦΙΞΗ:

Μια γρήγορη, απόλυτα ανεκτή και ανώδυνη μέθοδος για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης είναι η θεραπεία RF (ραδιοσυχνότητες). Η ειδική κεφαλή λεμφικού μασάζ της θεραπείας Cavitation RF αποτελεί το πιο αποτελεσματικό λεμφικό μασάζ καθώς με την ειδική κεφαλή αναρρόφησης vacuum ασκείται ισχυρή αναρρόφηση στους ιστούς που δεν μπορεί να επιτευχθεί με το ανθρώπινο χέρι. Το λεμφικό μασάζ οξυγονώνει τους ιστούς, αυξάνει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό

ΛΙΠΟΛΥΣΗ:

Οι γοφοί, το στομάχι και ιδιαιτέρως οι γλουτοί είναι τα σημεία που μας απασχολούν περισσότερο εμάς τις γυναίκες και ταυτόχρονα τα πιο δύσκολα σημεία. Η κατανομή του όγκου συχνά δεν είναι συμμετρική και οι καμπύλες έχουν ανομοιόμορφο σχήμα. Η δράση της LPG: Οι ανεξάρτητοι μηχανικοί κύλινδροι (ROLL) της LPG μπορούν να σμιλεύσουν το σώμα σας με ακρίβεια, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες περιοχές. Έτσι, επιτυγχάνεται ισορροπία στην κατανομή του λίπους και αποκαθίσταται το ιδανικό σχήμα του σώματος. Αποτελέσματα: Περίγραμμα και καμπύλες αναμορφώνονται!
Μια επιπλέον συνδυαστική μέθοδος είναι η μεσοθεραπεία λιπόλυσης κατά την οποία χρησιμοποιούμε την φωσφατιδυλοχολίνη η οποία ενίεται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Γίνονται μικρές ενέσεις σχεδόν ανώδυνες που στοχεύουν στο λίπος κάτω από το δέρμα. Απαιτούνται 6 με 8 συνεδρίες λιπόλυσης και το τοπικό πάχος θα εξαλειφθεί!

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ:

Για ένα τέλειο βελούδινο δέρμα μέχρι το καλοκαίρι η καλύτερη λύση είναι το laser αποτρίχωσης alexandrite. Χάρη σε αυτό τριχοφυΐα και τυχόν προβλήματα θυλακίτιδας εξαφανίζονται. Απαλλαγμένες πλέον από την καθημερινή ανάγκη φροντίδας της περιοχής (πόδια,μπικίνι) θα είστε ξένοιαστες και άνετες για κάθε σας εμφάνιση στην παραλία.
Ένα επιπλέον σύνηθες πρόβλημα, που εμφανίζεται συχνά στα κάτω άκρα είναι οι ευρυαγγείες.
Άλλοτε έντονες άλλοτε πιο ισχνές, πάντα όμως αντιαισθητικές και ανεπιθύμητες. Στην καταπολέμηση τους και πάλι τη λύση μας τη δίνει το laser με απόλυτο αποτέλεσμα σε 3 έως 5 συνεδρίες.

Ότι κι αν σας απασχολεί από τα παραπάνω το σημαντικό είναι πως μπορείτε να το διορθώσετε και να αποκτήσετε ένα τέλεια φροντισμένο σώμα. Ο καιρός περνάει γι’αυτό εκμεταλλευτείτε τους μήνες που σας απομένουν…η διάθεσή σας θα ανέβει και αυτό σίγουρα θα είναι το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής σας!

Soma Xoris Ateleies 2

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΤΙΝΗ
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
Τ.ΙΑΤΡΟΣ ΝΟΣ. «Α.ΣΥΓΓΡΟΣ»
Τ.ΙΑΤΡΟΣ ST.THOMAS’ HOSPITAL,KING’S COLLEGE,ΛΟΝΔΙΝΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΑΡΑΤΟΥ 12 Κ’ ΜΑΙΖΩΝΟΣ 1ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ(ΠΛ.ΟΛΓΑΣ)
ΤΗΛ/FAX:2610-220839 ΚΙΝ:6970187804
EMAIL:[email protected]
SITE:WWW.DERMAESTHETICS.GR

 

Είτε έχετε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα, είτε όχι, η επικοινωνία με τη δερματολόγο σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσες εναλλακτικές επιστημονικές προσεγγίσεις υπάρχουν για να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την υγεία του δέρματός σας, σε κάθε ηλικία!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 220 839  ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ