NEO ΕΝΕΣΙΜΟ FILLER ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ!!!

Patra 95

Η νέα μη επεμβατική λύση, υπόσχεται να προσφέρει σχήμα και όγκο σε γλουτούς, γάμπες, χέρια καθώς και αποκατάσταση της κυτταρίτιδας με φυσικό και ανώδυνο τρόπο. Εύκολα και γρήγορα, χωρίς νιστέρι.

Η διαδικασία αυτή είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η ενίσχυση των γλουτών είναι μια διαδικασία που προσθέτει όγκο στους γλουτούς και δημιουργεί ένα σώμα με όμορφες αναλογίες.

Το μοναδικό ενέσιμο filler υαλουρονικού οξέος είναι ειδικό για τη διαμόρφωση των γλουτών, των γαμπών και άλλων περιοχών του σώματος με φυσικό τρόπο. Αυτή η θεραπεία είναι λιγότερο επεμβατική, λιγότερο χρονοβόρα και με μικρότερο χρόνο ανάρρωσης, σε σύγκριση με παλιότερες μεθόδους.

Αποτελεί μια πρωτοποριακή λύση που πραγματοποιείται στο ιατρείο σε όσες γυναίκες έχουν έλλειψη όγκου και πρόβλημα χαλάρωσης και δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση. Είναι η φυσική λύση για τη γλυπτική σώματος χωρίς τη χρήση ενθεμάτων, αυτόλογης έγχυσης λίπους ή αυτόλογης δημιουργίας ιστών.

Το νέο ενέσιμο filler έχει λάβει την έγκριση για τη χρήση της αποκατάστασης όγκου και τη διαμόρφωση των επιφανειών του σώματος. Ένας κατάλληλα εκπαιδευμένος ιατρός μπορεί να κρίνει σε ποια σημεία χρειάζεται να τοποθετηθεί το προϊόν ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επίσης το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα ασφαλές υλικό, δεν κάνει αλλεργίες, δεν προκαλεί αντιδράσεις, δεν δημιουργεί φλεγμονές, δεν προκαλεί κακοήθειες ή κολλαγονώσεις. Δεν παρουσιάζει τάσεις μετατόπισης, οπότε εκεί που εμφυτεύεται, εκεί παραμένει διατηρώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε περίπτωση μη ικανοποιητικού αποτελέσματος της εφαρμογής του υαλουρονικού οξέος ή ακόμη και αν υπάρξει παραμόρφωση των χαρακτηριστικών από λανθασμένη εφαρμογή του, μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή, να χρησιμοποιήσουμε υαλουρονιδάση και να αφαιρέσουμε το πλεονάζον ή σε λάθος θέση υλικό, αποκαθιστώντας 100% την εικόνα.

Η διαδικασία εφαρμογής του ενέσιμου υαλουρονικού οξέως είναι επίσης πολύ απλή. Η τοποθέτηση του εμφυτεύματος δεν απαιτεί τη χρήση χειρουργείου και συχνά γίνεται υπό άσηπτες συνθήκες στο ιατρείο (όπως και όλες οι ενέσιμες θεραπείες προσώπου). Είναι σχεδόν ανώδυνη, δεδομένου ότι γίνεται με τοπική αναισθησία και είναι πολύ καλά
ελεγχόμενη από τον ιατρό.

Πώς εφαρμόζεται η Θεραπεία στην περιοχή των γλουτών;

Πρώτα γίνεται σχεδιασμός των σημείων που θα τοποθετηθεί το πληρωτικό υλικό. Ο σχεδιασμός γίνεται από το κέντρο και με φορά προς το άνω τεταρτημόριο της σχεδιασμένης περιοχής των γλουτών.

Γίνεται ήπια τοπική διήθηση διαλύματος ξυλοκαϊνης. Αυτό καθιστά τη θεραπεία απολύτως ανώδυνη.

Στη συνέχεια στην επιλεγμένη περιοχή εφαρμόζουμε με λεπτή κάνουλα 18mm το πληρωτικό υλικό. Το νέο filler είναι μια μορφή συμπαγούς υαλουρονικού οξέος που επαναφέρει την έλλειψη όγκου και τελειοποιεί τα αποτελέσματα δίνοντας μια συμμετρική όψη στις περιοχές που ενίεται.

Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε να διαμορφώσουμε μια αρμονική και απόλυτα φυσική εικόνα στην περιοχή των γλουτών.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται ακόμα περισσότερο τους πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή, οπότε και σταθεροποιούνται. Για 5-6 ημέρες μετά τη θεραπεία, θα χρειαστεί να αποφύγετε την έντονη άσκηση και γενικά τις έντονες πιέσεις στην περιοχή εφαρμογής.

Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 2 χρόνια.

Η Θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής, αρκεί να εφαρμόζεται από πιστοποιημένο και έμπειρο δερματολόγο ή πλαστικό χειρουργό.

The Art of body contouring!

Dr. Χαριτίνη Πετροπούλου, MD, PhD
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος
Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
τ.Ιατρός Νοσ. “Α.Συγγρός”
τ.Ιατρός St.Thomas΄ Hospital, King΄s College, Λονδίνο
Member of European Dermatology Academy
Μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής κ΄ Δερματοχειρουργικής Εταιρείας