ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Aisthitiki Dermatologia 1024x633 2

Το παρόν άρθρο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό “Οι γιατροί της πόλης μας”, τεύχος Ιουνίου 2017

Καθώς τo καλοκαίρι πλησιάζει, μαζί του φέρνει και έναν αέρα ανανέωσης, που όλοι επιθυμούμε να αποκτήσουμε! Αυτό, μπορούμε να το επιτύχουμε στο χώρο του ιατρείου μας με εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, για ένα υγιές, λαμπερό και ανανεωμένο δέρμα. Πιο συγκεκριμένα:

1) Με τη χρήση μεσοθεραπείας

Γίνεται έγχυση συγκεκριμένων ουσιών ενδοδερμικά, πετυχαίνοντας έτσι την πρόληψη/καταπολέμηση ρυτίδων σε νεαρές και μεγαλύτερες ηλικίες αλλά και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Πραγματοποιείται με ενέσιμο υλικό, dermapen ή roller. Ο στόχος της είναι να προλάβει αλλά και να διορθώσει τις φθορές που προκαλούν οι επιδράσεις του περιβάλλοντος και του ήλιου και να εξασφαλίσει στο δερμα τροφή και αναζωογόνηση.

2) Με μηχανική δερμοαπόξεση

Δημοφιλής θεραπεία προσώπου, με στόχο τη θεραπεία ακμής, ρυτίδων, κηλίδων, δυσχρωμιών, πανάδων και μικρο-ουλών. Το δέρμα δείχνει φωτεινότερο και λείο.

3) Με θεραπείες ενυδάτωσης-ανανέωσης

Γίνονται με τη χρήση υαλουρονικού οξέος, πολυβιταμινών, φύλλων κολλαγόνου αλλά και peelings (μανδελικού, σαλικυλικού οξέος) που είναι φιλικά προς το δέρμα και επιτρέπονται και τους καλοκαιρινούς μήνες. Το δέρμα αναπλάθεται. Έτσι, θα έχουμε ένα ορατά ανανεωμένο, γεμάτο υγεία δέρμα, που μαζί με το χαμόγελό σας θα σας κάνει να δείχνετε, αλλά και να είστε λαμπεροί, ανανεωμένοι και έτοιμοι να υποδεχθείτε το καλοκαίρι!

*ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΕΝ ΟΨΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!!!