ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ (ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ – ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ – ΝΗΜΑΤΑ)

Kytaritida 3 300x122 1

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2016 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Το καλοκαίρι έφτασε και χρειαζόμαστε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να επαναφέρουμε τη σιλουέτα μας.

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό την πλειονότητα του γυναικείου πληθυσμού. Στα πρώτα στάδια το δέρμα έχει όψη φλοιoύ πορτοκαλιού, ενώ σε πιο προχωρημένες  καταστάσεις   μπορούν να εμφανιστούν εξογκώματα και βαθουλώματα. Είναι  πολυπαραγοντικό νόσημα  αλλά κυρίως για την εμφάνισή του έχουν ενοχοποιηθεί οι γεννητικές ορμόνες (οιστρογόνα), η κακή φλεβική και λεμφική κυκλοφορία, οι κακές διατροφικές συνήθειες και ο τρόπος ζωής. Ανάλογα με τη βαρύτητα υπάρχουν διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης:’

ΚΙΤΑΡ

  1. Μια πολύ βοηθητική λύση για πιο ήπια προβλήματα είναι η θεραπεία με RF – Vacuum. Η νέα τεχνολογία RF – Vacuum που συνδυάζει ραδιοσυχνότητες με ισχυρό μηχανικό λεμφικό μασάζ, είναι η επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος και τη λιπογλυπτική. Με αυτή τη μέθοδο μειώνεται η φλεβολεμφική στάση, βελτιώνεται η απομάκρυνση τοξινών, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται με ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη του δέρματος αποκαθιστώντας την ελαστικότητά του.
  2. Παρ’ όλα αυτά η ενέσιμη λιποδιάλυση (μεσοθεραπεία) είναι μια ασφαλής και ανώδυνη εναλλακτική  λύση στην οποία συνίσταται η έγχυση λιποδιαλυτών ουσιών με πολύ λεπτές βελόνες (ινσουλίνης) στην περιοχή όπου υπάρχει το πρόβλημα. Τα καινούργια μεσοθεραπευτικά υλικά εξουδετερώνουν τη συσσώρευση τοξικών ουσιών, η οποία προκαλεί τη διόγκωση των λιποκυττάρων και συνεπώς ελαχιστοποιεί το φαινόμενο της κυτταρίτιδας. Φυσικά για να επιτευχτεί το καλύτερο αποτέλεσμα χρειάζονται εβδομαδιαίες συνεδρίες και συνδυασμό με καθημερινή ήπια άσκηση, αποφυγή καπνίσματος και σωστή διατροφή.
  3. Επίσης το lifting με νήματα PDO είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του σώματος αλλά και την κυτταρίτιδα χωρίς επέμβαση. Τα νήματα σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Τα νήματα είναι κατασκευασμένα από PDO (Polydioxanone).Το PDO είναι ένα πολύ καλά μελετημένο υλικό το οποίο χρησιμοποιείται στη χειρουργική για πάρα πολλά έτη για συρραφή τραυμάτων. Τα νήματα PDO ακολουθούν αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (CE) και είναι 100% βιοαπορροφούμενα. Η τοποθέτηση των νημάτων γίνεται στο χώρο του ιατρείου χωρίς τομές και αναισθησία. Χρησιμοποιούνται εξαιρετικά λεπτές, ειδικές βελόνες, που φέρουν το νήμα στο εσωτερικό τους. Με την απλή εισαγωγή της βελόνας στο δέρμα και την αφαίρεση της, το εσωτερικό νήμα μένει στη θέση που έχει προκαθοριστεί. Τα νήματα PDOμε το σχηματισμό ενός υποστηρικτικού πλέγματος κάτω από το δέρμα τεντώνουν την επιδερμίδα εξαφανίζοντας άμεσα την αντιαισθητική εικόνα τις κυτταρίτιδας. Εφαρμόζονται στα γόνατα, στους μηρούς, στους προσαγωγούς αλλά και στην πίσω επιφάνεια αυτών καθώς και στους γλουτούς. Επίσης λόγω της αύξησης της αιμάτωσης στην περιοχή και της ενεργοποίησης του κολλαγόνου προκαλούν και λιποδιάλυση.

Kitaritida2

Έτσι λοιπόν αντιμετωπίζεται με ανώδυνο και όχι επεμβατικό τρόπο η όψη    «φλοιού πορτοκαλιού» επαναφέροντας τη λεία όψη της επιδερμίδας και τη   σύσφιξη του σώματος.

 

Είτε έχετε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα, είτε όχι, η επικοινωνία με τη δερματολόγο σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσες εναλλακτικές επιστημονικές προσεγγίσεις υπάρχουν για να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την υγεία του δέρματός σας, σε κάθε ηλικία!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 220 839  ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ