ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ…. ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Radio 4 300x115 1

Trixofyia 1

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

Η πιο απλή, γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της Ανεπιθύμητης τριχοφυΐας….. παρελθόν!
Η πιο απλή, γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας είναι το Laser Alexandrite.

Πλεονεκτήματα:

  • Ιδανική για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος
  • Κατάλληλη για κάθε περιοχή του σώματος με <<ανεπιθύμητη>> τριχοφυΐα
  • Έλλειψη πόνου και τραυματισμών σε σχέση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης
  • Βάζει τέλος στη θυλακίτιδα και χαρίζει ένα βελούδινο δέρμα
  • Δρα επιλεκτικά, με ακρίβεια, γρήγορα, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα
  • Ασφαλής και αποτελεσματική ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές
  • Εφαρμόζεται βάσει αυστηρών ιατρικών πρωτοκόλλων
  • Εξοικονομεί χρόνο και χρήματα
  • Αποτελεί την πιο προηγμένη μέθοδο αποτρίχωσης και τη μοναδική εγκεκριμένη από τον FDAανεπιθύμητης τριχοφυΐας είναι το Laser Alexandrite.

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ LASER ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ;

Η αποτρίχωση με Laser, αφορά γυναίκες και άντρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος και στο πρόσωπο, αφαιρώντας την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με ασφάλεια. Η ενέργεια από το Laser Alexandrite στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα των τριχών και με μήκος κύματος στα 755 nm απορροφάται επιλεκτικά στο μέγιστο από τη μελανίνη. Η επακόλουθη αύξηση της θερμοκρασίας στους θύλακες των τριχών έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την επανέκφυσή τους, χωρίς να καταστρέφεται η επιδερμίδα και ο περιβάλλον ιστός. Το αποτέλεσμα είναι μία καθαρή επιδερμίδα χωρίς τρίχες και χωρίς το φόβο δημιουργίας θυλακίτιδας (φλεγμονή που εμφανίζεται ως σπυράκια, κύστες, από τις τρίχες που εγκλωβίζονται στο δέρμα συνήθως μετά την αποτρίχωση με ξυράφι, χαλάουα κα).

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ LASER;

Αφορά όλες τις ηλικίες ξεκινώντας ήδη από τα 12 – 13 έτη αφού ήδη από αυτή την ηλικία η έντονη τριχοφυΐα στα κορίτσια ειδικά, δημιουργεί έντονο αισθητικό και ψυχολογικό πρόβλημα. Aπευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να απαλλαγούν ή και να αραιώσουν την τριχοφυΐα από σημεία του προσώπου και του σώματος, όπου αυτή αποτελεί αισθητικό πρόβλημα. Οι άσπρες ωστόσο τρίχες και οι φυσικές ξανθές δεν αντιμετωπίζονται με το Laser. Η αποτρίχωση με Laser Alexandrite είναι ακίνδυνη και επιτρέπεται ακόμα και κατά την περίοδο της κύησης και του θηλασμού στις γυναίκες.

Trixofyia 1

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ;

Χρειάζονται περισσότερες από μια συνεδρίες καθώς ο αριθμός των συνεδριών που θα απαιτηθούν εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως ο φωτότυπος του δέρματος, η σκληρότητα των τριχών, η περιοχή έκφυσή τους. Το Laser δρά εξουδετερώνοντας τις τρίχες που βρίσκονται στην αναγενή φάση της ανάπτυξης. Καθώς ένα άλλο ποσοστό τριχών θα διανύσει την αναγενή φάση σε διαφορετικό χρόνο, ίσως απαιτηθούν λίγες επιπλέον συνεδρίες για να εξουδετερωθούν όλοι οι τριχοθύλακες σε μια δεδομένη περιοχή.

ΠΟΣΟ ΑΝΕΚΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ LASER ALEXAΝDRITE;

Η θεραπεία της αποτρίχωσης είναι καλά ανεκτή και τις περισσότερες φορές υπάρχει ένα μόνο μικρό αίσθημα δυσφορίας τοπικά. Οι περισσότεροι ασθενείς δεν χρειάζονται τοπική αναισθησία, ωστόσο, όταν γίνεται θεραπεία πιο ευαίσθητων περιοχών, εφαρμόζουμε αναισθητική κρέμα 1 ώρα πριν τη θεραπεία, γεγονός που ελαχιστοποιεί την αίσθηση του πόνου.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ;

Αμέσως μετά τη θεραπεία, η περιοχή μπορεί να εμφανίσει ήπια ερυθρότητα και να νιώθετε σαν να είχατε ένα ήπιο ηλιακό έγκαυμα. Η αντίδραση αυτή υποχωρεί σε λεπτά έως μερικές ώρες. Μετά το τέλος της θεραπείας εφαρμόζουμε ψυχρές κομπρέσες ή και καταπραϋντική κρέμα για να υποχωρήσουν γρήγορα τα παραπάνω συμπτώματα. Συνίσταται να χρησιμοποιείται αντιηλιακό στις θεραπευμένες περιοχές. Στο μεσοδιάστημα μεταξύ των συνεδριών δεν πρέπει να εφαρμόζεται κερί, χαλάουα ή τσιμπιδάκι.

Trixofyia 2

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Το Laser επιτυγχάνει μόνιμη μείωση του αριθμού των τριχών που αναπτύσσονται σε μια περιοχή. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία έχουμε μείωση της τριχοφυΐας, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και μαλακές. Επειδή όμως οι τρίχες αναπτύσσονται σε 3 φάσεις είναι σχεδόν αδύνατο να αφαιρεθούν μόνιμα όλες σε μια δεδομένη περιοχή με μια και μόνη συνεδρία. Έτσι θα χρειαστούν παραπάνω από μια συνεδρίες. Τα αποτελέσματα μετά το τέλος των συνεδριών με Laser Alexandrite είναι άψογα και μακροχρόνια.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER;

Tο κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την περιοχή που πρόκειται να υποβληθεί σε αποτρίχωση και την ειδική προσέγγιση που θα απαιτηθεί. Παλαιότερα η αποτρίχωση με Laser ήταν πολύ ακριβή και παραμένει μία μέθοδος που κοστίζει, αλλά δεν είναι απαγορευτική και σίγουρα τα αποτελέσματα αποζημιώνουν. Οι πιο ακριβές θεραπείες είναι αυτές που απαιτούν πολύ χρόνο και βολές διότι έχουν μεγάλη έκταση. Μια συζήτηση με τον ιατρό είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθορίσετε τις συνεδρίες που θα απαιτηθούν και το συνολικό κόστος.
Η αποτρίχωση με Laser προσφέρει οριστική, ασφαλή και γρήγορη λύση. Η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσει κανείς τις συνεδρίες είναι φθινόπωρο. Αν το σκέπτεστε λοιπόν, ήρθε η ώρα να το αποφασίσετε!

Trixofyia 3

ΧΑΡΙΤΙΝΗ Δ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΡΙΑΝΤΟΥ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

Είτε έχετε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα, είτε όχι, η επικοινωνία με τη δερματολόγο σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσες εναλλακτικές επιστημονικές προσεγγίσεις υπάρχουν για να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την υγεία του δέρματός σας, σε κάθε ηλικία!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 220 839  ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ