ΠΟΛΥ – ΠΟΛΙΚΟ RF + VACUUM

ΠΩΣ ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ;

Radio 1

Οι νεότερες θεραπείες αντιγήρανσης γίνονται με συσκευές υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουν πολύ-πολικό RF+VACUUM με κεφαλές RF διαφορετικού μεγέθους και διαφορετικού βάθους διείσδυσης και κεφαλές RF+VACUUM για ακόμα βαθύτερη δράση. Οι κεφαλές είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσεγγίζουν οποιαδήποτε περιοχή του προσώπου ακόμα και τις πιο δύσκολες όπως μάτια, χείλη, λαιμός και ντεκολτέ. Οι ραδιοσυχνότητες θερμαίνουν το δέρμα σε βάθος, στα θερμο – θεραπευτικά όρια και προκαλούν ανάπλαση κολλαγόνου. Όταν δρουν βαθύτερα στο λίπος αυξάνουν το μεταβολισμό των λιποκυττάρων.

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ VACUUM;

Η ρυθμκή αναρρόφηση αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας μειώνοντας τις κατακρατήσεις υγρών στην περιφέρεια, το 10% των εξωκυττάριων υγρών του σώματος στην περιφέρεια παροχετεύεται μέσω της λεμφικής οδού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • Lifting προσώπου και λαιμού χωρίς επεμβατικές τεχνικές
 • Λείανση ρυτίδων και καταπολέμιση μαύρων κύκλων
 • Μείωση διπλοσάγονου
 • Σύσφιξη προσώπου (τοπικές θεραπείες ματιών, περιστοματική περιοχή)
 • Διαμόρφωση περιγράμματος προσώπου
 • Μείωση κατακράτησης υγρών
 • Μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς χρόνο αποκατάσταση

ΠΟΣΟ ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Είναι πολύ σύνηθες, τα αποτελέσματα να γίνονται ορατά αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία με διαρκή προοδευτική βελτίωση.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Ο χρόνος συνεδρίας κυμαίνεται από 20 λεπτά έως μια ώρα ανάλογα την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ & ΠΟΙΑ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ;

Μετά από κλινική εξέταση ο γιατρός σύμφωνα με τις ανάγκες σας θα σας προτείνει ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο. Ο αριθμός των συνεδριών RF+ VACUUM κυμαίνεται από 4 έως 10, κάθε 7 έως 15 ημέρες ανάλογα με το πρόβλημα, την ηλικία, τον τρόπο ζωής και τη διατροφή σας. Μετά το πέρας των συνεδριών σας είναι επιθυμητό να ακολουθήσετε ένα σχήμα συντήρησης του αποτελέσματος.

PRP (Αυτόλογη κυτταρική αναγέννηση του δέρματος)

Kytaro

Είναι η θεραπεία με την καλύτερη αποτελεσματικότητα και διάρκεια στην αναζωογόνηση του δέρματος. Αποσκοπεί στην ανάπλαση των ιστών αξιοποιώντας τα ενεργά αιμοπετάλια του ίδιου του ατόμου, με στόχο την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων, οι οποίοι ενεργοποιούν την κυτταρική αναγέννηση. Μπορεί να συνδιαστεί ταυτόχρονα με τις παραπάνω τεχνικές για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα της τεχνικής είναι:

 • Kαταπολέμηση ρυτίδων
 • Βελτίωση της υφής της επιδερμίδας
 • Αύξηση της σφρηγιλότητας του δέρματος και ενδογενής ενυδάτωσή του
 • Αύξηση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος
 • Βελτίωση της απόχρωσης της επιδερμίδας
 • Αναδόμηση των ινών του κολλαγόνου
 • Επιτάχυνση της επούλωσης μετά από αισθητικές επεμβάσεις (Laser, χημικά peeling)

Τέλος η ανανέωση του προσώπου με τις παραπάνω τεχνικές μπορεί να συνδιαστεί εύκολα με άλλες θεραπείες όπως χημικά peelings, δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, μεσοθεραπεία με βελόνα, roller ή micro needling, NdYAG Laser, botox ή εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος και νήματα PDO ώστε να μην βαθαίνουν οι ρυτίδες με το πέρασμα του χρόνου και να δίνουν επιπλέον άμεση νεανική όψη.

FRACTIONAL LASER

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ FRACTIONAL LASER;

Το Fractional Laser είναι μία πρωτοποριακή θεραπεία η οποία ανήκει στην κατηγορία των σύγχρονων laser τα οποία εξαφανίζουν ρυτίδες, σημάδια και πόρους. Πρόκειται για θεραπεία γρήγορη, εύκολη και ανώδυνη, διαρκεί σχεδόν 30 λεπτά, είναι απόλυτα ασφαλής και άριστα ανεκτή. Γι’αυτό άλλωστε θεωρείται και η δημοφιλέστερη θεραπεία των επωνύμων για γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ FRACTIONAL LASER

 • Πετυχαίνουμε lifting και άμεση σύσφιξη μαζί
 • Ορατή βελτίωση στις γραμμές έκφρασης
 • Εξαφάνιση κηλίδων – πανάδων
 • Γίνεται οριοθέτηση του περιγράμματος του προσώπου
 • Παρατηρείται βελτίωση της υφής του δέρματος με αποτέλεσμα να γίνεται πιο απαλό, πιο φωτεινό, πιο λείο και να αποκτά νεανικότερη όψη, ενώ μειώνεται το μέγεθος των διευρυμένων πόρων.
 • Και το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε εξαφάνιση μικροσημαδιών και μικροουλών, καθώς και ορατή μείωση βαθύτερων ουλών.

Η όλη διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης κάνοντας το δέρμα πιο φωτεινό, νεανικό και σφριγηλό.

ΠΟΣΟ ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ;

Τα αποτελέσματα του Fractional Laser θα φανούν σύντομα σε 10 με 15 ημέρες μετά τη θεραπεία, ενώ στις πιο δύσκολες περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι ορατά σε ένα με δύο μήνες μετά. Για καλύτερο τελικό αποτέλεσμα η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε ένα με ενάμισι μήνα και συνολικά συνιστώνται 3-4 συνεδρίες.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ;

Η συνεδρία με Fractional Laser είναι σχετικά ανώδυνη και άριστα ανεκτή. Αισθάνεται κανείς ήπια, ανεπαίσθητα τσιμπηματάκια που είναι απόλυτα ανεκτά. Μετά το τέλος της θεραπείας υπάρχει ένα ήπιο ερύθημα στην περιοχή, που μοιάζει με το ερύθημα όταν εκτεθούμε έντονα στον ήλιο μια καλοκαιρινή ημέρα. Το ήπιο αυτό ερύθημα καλύπτεται εύκολα με make up και διαρκεί μόνο 24 με 48 ώρες.

Lifting προσώπου χωρίς νυστέρι εν όψει Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα, μία από τις πιο λαμπερές εορταστικές περιόδους της χρονιάς, είναι προ των πυλών και όλοι θέλουν να ξεχωρίζουν. Οι εξελίξεις της σύγχρονης κοσμετολογίας προσφέρουν νέες θεραπείες, αποτελεσματικότερες και χωρίς χρόνο αποκατάστασης. Ιδού λοιπόν οι νέες θεραπείες σύσφιξης, αναζωογόνησης και λάμψης για ένα πρόσωπο αψεγάδιαστο και χωρίς ρυτίδες για να δείχνετε πιο νέα από ποτέ!

ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (FRACTIONAL LASER-RF-VACUUM-PRP)

* Άρθρο στην εφημερίδα Πελοπόννησος, Δεκέμβριος 2014

 

Είτε έχετε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα, είτε όχι, η επικοινωνία με τη δερματολόγο σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσες εναλλακτικές επιστημονικές προσεγγίσεις υπάρχουν για να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την υγεία του δέρματός σας, σε κάθε ηλικία!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 220 839  ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ