ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

mesotherapeia-1

Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα και στο πρόσωπο χρησιμοποιείται για να διορθώσει πολλά και διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας μας.
Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε τόσο την ενέσιμη μεσοθεραπεία, όσο και τη μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις. Στην τελευταία δημιουργούμε κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας με ειδική συσκευή (Roller) μέσα από τα οποία τα διαλύματα μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.
Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που κάνουν αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ:

  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Αντιγήρανση
  • Πρόληψη εμφάνισης ρυτίδων
  • Φωτεινότητα της επιδερμίδας
  • Ήπια συσφικτική δράση

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές δραστηριότητές του. Συνιστώνται 3-4 συνεδρίες ανά 20 ημέρες. Μπορεί να γίνει σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια. Συνδυάζεται πολύ καλά και με άλλες θεραπείες όπως Botox, υαλουρονικό οξύ, δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, Peeling, Laser.

Είτε έχετε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα, είτε όχι, η επικοινωνία με τη δερματολόγο σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσες εναλλακτικές επιστημονικές προσεγγίσεις υπάρχουν για να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την υγεία του δέρματός σας, σε κάθε ηλικία!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2610 220 839 ή 2610 994 960 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας πατώντας ΕΔΩ

 

e-banner