ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

Radio Frequency Cavitation Scaled 1

Η δερματολόγος Χαριτίνη Πετροπούλου, διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών προτείνει κάποιες από τις πιο δραστικές μεθόδους της αισθητικής δερματολογίας για ανανέωση του προσώπου και σμίλευση της σιλουέτας, οι οποίες μπορούν να γίνουν άμεσα, γρήγορα και αναίμακτα καθ’όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ‘Η SKIN BOOSTERS

Αν θέλουμε να βελτιώσουμε την υφή του δέρματός μας, να μειώσουμε τις ρυτίδες,  να ενυδατώσουμε σε βάθος το πρόσωπο και να προλάβουμε τη φωτογήρανση, δραστική λύση αποτελεί η εφαρμογή της μεσοθεραπείας (ετερόλογης ή αυτόλογης) ή τα Skin boosters. Η ετερόλογη μεσοθεραπεία αποτελείται από πολυβιταμινούχα σκευάσματα, πεπτίδια, υαλουρονικό ή πολυνουκλεοτίδια, ενώ η αυτόλογη (PRP) από το δικό σας αίμα. Πραγματοποιείται με μικρούς ψυγμούς, διαρκεί μερικά λεπτά και τονώνει το δέρμα. Τα Skin Boosters που είναι υβρίδια ανάμεσα στα fillers (αυξητικά υλικά) και τα μεσοθεραπευτικά διαλύματα διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Τα υλικά αυτά, περιέχουν ενισχυμένους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και ακόμα υψηλότερη περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ, με αποτέλεσμα να σμιλεύουν την επιδερμίδα του προσώπου ή του ντεκολτέ  και να προσδίδουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Για καλλίγραμο σώμα εν όψει καλοκαιριού προτείνεται κρυολιπόλυση (μείωση τοπικού λίπους) και RF (σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες). Οι θεραπείες αυτές μπορούν να γίνουν όλους τους καλοκαιρινούς μήνες αφήνοντας ένα αψεγάδιαστο δέρμα.

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η κρυολιπόλυση είναι μια  απλή και ασφαλής μέθοδος αντιμετώπισης του προβλήματος του τοπικού πάχους. Κατά τη θεραπεία, προκαλούμε την ελεγχόμενη ψύξη του λίπους και κατά συνέπεια, την κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων. Τα κρυσταλλωμένα λιποκύτταρα αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα μας σε μερικές εβδομάδες, αλλάζοντας το περίγραμμα του σώματός μας και κάνοντας τη σιλουέτα μας πιο νεανική και ελκυστική.

Οι κεφαλές του μηχανήματος που εφαρμόζονται φέρουν ειδικούς αισθητήρες, έτσι ώστε η θερμοκρασία να διατηρείται σταθερή και απόλυτα ελεγχόμενη, καθιστώντας τη θεραπεία ασφαλέστατη.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά λίγες εβδομάδες μετά την κάθε συνεδρία, ενώ για περίπου 2 μήνες ο ασθενής συνεχίζει να βλέπει βελτίωση στο σώμα του.

RF – ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων στο χώρο της αισθητικής βασίζεται στη διοχέτευση ενέργειας στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δημιουργούνται διαθερμικά κύματα, τα οποία ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος.

ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

  • Διαμόρφωση του περιγράμματος και βελτίωση της υφής του σώματος
  • Τόνωση της ελαστικότητας του δέρματος
  • Σύσφιξη του δέρματος
  • Βελτίωση της σιλουέτας

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Dr. Χαριτίνη Πετροπούλου, MD, PhD
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος
Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Τ. ιατρός Νοσ.‘ Α.Συγγρός’
Μετεκ/σα στο St Thomas” Hospital, Λονδίνο
Μέλος της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Εταιρείας
Email: [email protected]
Site: www.dermaesthetics.gr
Facebook: Δερματολόγος Πάτρα – Charitini Petropoulou – Dermaesthetics
Instagram: dermaesthetics.gr

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η δερματολόγος – αφροδισιολόγος  Χαριτίνη Πετροπούλου είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύθηκε στη δερματολογία στο Νοσοκομείο «Α. Συγγρός».

Μετεκπαιδεύτηκε στο Ινστιτούτο Δερματολογίας St. John’s, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St. Thomas’ του Λονδίνου στην παιδοδερματολογία, στην κλινική Laser, στις ειδικές κλινικές για Πομφολυγώδη Νοσήματα, στην κλινική για Δερματοπάθειες της Κύησης και στο εργαστήριο Ανοσοπαθολογίας.

Συμμετείχε ενεργά στα εξωτερικά ιατρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας καθώς και στο παιδιατρικό ιατρείο Πομφολυγώδους Επιδερμόλυσης και άλλων Δερματικών Γενετικών Νοσημάτων στο Guy’s Hospital, του Λονδίνου. Επίσης συμμετείχε στα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια αισθητικής δερματολογίας του Royal College του Λονδίνου.

Διατηρεί δυο ιατρεία στην Πάτρα και στο Ρίο Αχαϊας από το 2006. Συμμετέχει και ενημερώνεται για όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο της Δερματολογίας σε πολλά συνέδρια κάθε χρόνο εντός και εκτός Ελλάδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *